Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>API 610 pump

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619760418957416.jpg
Pompa multistage pamisah horisontal seri DMS

Pompa multistage pamisah horisontal seri DMS


● Pompa Multistage Split Horisontal

● Antarane pompa jinis bantalan

● BB3

● Pompa API 610 BB3

email: [email dilindhungi]

Data Technical utama

● Kapasitas: 2400 m3 / jam
● Kepala: 2000m
● Tekanan: 35Mpa
● Suhu: -40-200 ° C

aplikasi

● Serangkaian pompa iki umume digunakake ing eksploitasi minyak bumi, petrokimia, kimia, kimia batubara, transportasi pipa, desalinasi banyu laut, pembangkit listrik, lan liya-liyane. Uga bisa digunakake ing pompa banyu abu-abu lan pompa tanpa metanol ing industri kimia batu bara, dhuwur -mencet turbin pemulihan energi hidrolik ing industri kimia, lan pompa cair ramping lan pompa cair kaya sing digunakake ing pupuk lan tanduran amonia, lan liya-liyane.

● Pumps digunakake ing kahanan operasi sing khas, kayata banyu pakan ketel ing pembangkit listrik, pembusukan lan penghapusan fosfor ing pabrik baja, injeksi banyu ladang minyak lan aplikasi tekanan tinggi liyane.

Advantage competitive

● Impeller tahap pertama yaiku desain sedhot, lan nduweni performa kavitasi sing apik. Impeller dilebokake maneh menyang mburi, mula kekuwatan aksial kanthi otomatis seimbang tanpa mekanisme keseimbangan ing struktur rumit. Iki nyederhanakake struktur pompa lan nggampangake transportasi medium kanthi partikel padhet.

● Saluran pompa lan outlet diatur ing awak pompa. Pompa bisa dibongkar kanthi mbukak tutup pompa, supaya awak pompa tetep ora ana ing njabut pipa saluran mlebu lan outlet. Pangopènan iku gampang lan gampang.

● Bantalan bisa nggunakake struktur bantalan geser pelumas dhewe lan struktur bantalan pelumasan paksa gumantung saka kekuatan poros lan kecepatan.

● Kabeh pasangan gesekan digawe saka bahan kanthi atose dhuwur lan resistensi nyandhang, mula ora gampang digigit. Lengan lan dering sing muter dadi atos ing ndhuwur, ora mung kanggo mbatesi atose lan atose, nanging uga angel digigit. Cocog kanggo ngirim medium rong tahap cair padhet lan nyuda erosi partikel. Umur pump lan reliabilitas dijamin.

PANALITEN